Жителите на 6 благоевградски села се готвят да затворят днес

...
Жителите на 6 благоевградски села се готвят да затворят днес
Коментари Харесай

Жителите на 6 села ще блокират АМ „Струма“ заради затворен мост


Жителите на 6 благоевградски села се готвят да затворят през днешния ден в символ на митинг поради затворения повече от година мост. Заради занимателен ремонт те са принудени да обикалят километри, с цел да отидат на работа и да заведат децата си на учебно заведение.

Въпреки обезпеченото финансиране и определения реализатор, дълго чаканият ремонт не стартира. Институциите се укоряват взаимно, а през това време, хората поемат тежестта на обстановката. Освен че губят време в обиколния път, те заплащат и двойно за бензин.

Проблемите, включително и този с преместването на газопреносната тръба, която се оказа затруднение за започване на строителството, са били известни на страната, само че, твърди кметът на Благоевград Илко Стоянов. Той е безапелационен, че хората са прави и ще бъде с тях на митингите.

Затвореният мост е проблем и за стотици чиновници в индустриалната зона от страна на селата, където работят стотици поданици на Благоевград. Очаква се и те да се включат в плануваната обсада на Автомагистрала „ Струма “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР