Жителите на 4 блока с над 400 апартамента в столичния

...
Жителите на 4 блока с над 400 апартамента в столичния
Коментари Харесай

Блокове в столичния „Младост“ на протест срещу забавено саниране

Жителите на 4 блока с над 400 жилището в столичния кв. " Младост " излизат на митинг тази неделя. Причината е, че съгласно тях са разтакавани за санирането на блоковете ни по Националната стратегия за енергийна успеваемост.

" Недоволството ни ескалира, когато разбрахме, че новоизбраният кмет взема решение да обезсили завършилия конкурс и да стартира конкурсната процедура още веднъж. Това разтакаване не ни е належащо и ние одобряваме това като чиста клептокрация ", споделят уредниците на подготвяния митинг.

Процедурите по санирането на бл. 451, бл. 457, бл. 220А и бл. 213 са почнали още преди 5 години. Междувременно за това време към този момент има четвърти кмет на р-н " Младост ", като през целия този интервал жителите на четирите жилищни здания са преодоляли всички административни спънки. " В момента са завършили всички процедури и има определени реализатори за четирите блока, като чакахме да стартира строителството всеки миг. Но още веднъж администрацията се постара да ни разочарова с решението си - " Нов кмет - нов конкурс ", споделят още недоволните жители.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР