Жителите и органите на реда в Западна Австралия са наистина

...
Жителите и органите на реда в Западна Австралия са наистина
Коментари Харесай

Мистерията, която уплаши цяла Австралия

Жителите и органите на реда в Западна Австралия са в действителност озадачени, и даже уплашени, откакто откриват нещо в действителност мистериозно на брега на океана, което не съумяват да индентифицират.
 Бен Бейкън, ледниковата ера и по какъв начин англичанинът разгада мистерията на рисунките отпреди 20 000 години
Световната мистерия, която един англичанин разгада

И към този момент е получил самопризнание за откритието си

Става дума за гигантският железен предмет, с цилиндрична форма, открит от локални поданици на плажа Грийн Хед, на към 250 км северно от град Пърт.

Щатските и федералните стартират мигновено следствие на предмета, чийто генезис обаче не могат да дефинират. Смята се сигурно, че не е част от аероплан. Засега се третира като рисков и полицията даже прикани хората да съблюдават безвредно разстояние.

" Искаме да уверим обществото, че сме обединили старания с щатски и федерални организации, с цел да определим произхода и естеството на предмета ", се споделя в изказване на полицията. Сред тях са военните и даже австралийската галактическа организация.

Хората, живеещи наоколо до плажа Грийн Хед, обявиха, че цилиндърът е бил необятен към 2.5 м и дълъг сред 2.5 м и 3 м.

" Беше топла, спокойна вечер. Бяхме с децата на открито, те играеха, когато забелязахме странния предмет. Доближихме се, не се случи нищо рисково и даже дребните започнаха да строят пясъчни крепости към него ", сподели локален пред телевизия ABC.

Експертът по авиация Джефри Томас съобщи, че предметът евентуално е горивен контейнер от ракета, която е паднала в Индийския океан, евентуално през последните 12 месеца. галактическа организация допусна пък, че е допустимо гигантският цилиндър да е паднал от " задгранична галактическа ракета-носител " и задачата му е да поддържа връзка с интернационалните организации.

Ако става въпрос за цилиндър с гориво, специалистите считат, че той може да съдържа токсични материали, предава BBC.
 Амазонската джунгла, най-голямата тропическа гора в света и мистериите на Амазония
Мистериите на амазонската джунгла

Какво се крие там

Появиха се догатки, че предметът може да е част от MH370 - самолетът, който мистериозно изчезна край западното австралийско крайбрежие през 2014 година с 239 пасажери на борда. Макар вероятността за това да е доста дребна. А съгласно Томас - никаква.

" MH370 е загубен преди девет години. И поради времето, би посочил доста по-голямо изхабяване на отломките ", безапелационен е специалистът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР