Жители на Владая организират петиция, адресирана до премиера Бойко Борисов,

...
Жители на Владая организират петиция, адресирана до премиера Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Жителите на Владая с петиция до Бойко Борисов, готвят нови протести

Жители на Владая провеждат петиция, адресирана до премиера Бойко Борисов, с гледище " той персонално да се заеме и да бъдат решени проблемите по пътя София – Перник ". Готвят се и нови митинги. За това осведоми в известие до медиите инж. Васил Николов, създател на петицията и уредник на протестните дейности.
От Агенция " Пътна инфраструктура " в края на 2017 година започнаха ремонт с последна цел осъществяване на реверсивно придвижване в тесните сектори на трасето, само че този ремонт към момента не е завършен, а осъществените досега действия са изпълнени некачествено. " Настояваме да бъде проведен цивилен надзор при осъществяването на поправки от подобен мащаб ", безапелационни са недоволните поданици на района.
" Смятаме, че е немислимо ремонт за милиони да бъде осъществяван некачествено. Два месеца след ремонта, към този момент се появиха дупки, пропаднаха шахтите, улични оттоци бяха оставени без решетки, не бе осъществено качествено отводняване на пътя и около шосето се наводняват дворове и падат подпорни стени. Не на последно място настояваме да се погрижите за сигурността на пешеходците и пътуващите, да се слагат светофари на рисковите места, да се урегулират входовете и изходите на пътя, а незаконните да се затворят с мантинели ", написа още в текста на онлайн петицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР