Жители на Велико Търново изразиха възмущението си от строителните фирми.

...
Жители на Велико Търново изразиха възмущението си от строителните фирми.
Коментари Харесай

Операция Пустинна буря: Булевард в Търново потъна в прахоляк СНИМКИ

Жители на Велико Търново показаха възмущението си от строителните компании.

Проектът за промяната на главния тръбопровод и канализацията под бул. " България " във Велико Търново навлиза във заключителен стадий. Това е ужасно, защото с помощта на въпросния ремонт жилищата и колите на търновци наподобяват по този начин, сякаш през булеварда е предходна Аспаруховата кавалерия - всичко е почерняло от прахуляк.

Жител на Търново повдигна тематиката и предизвика доста от съгражданите си да изразят неодобрение от протичащото се. В обществената мрежа Facebook Момчил Кантарджиев написа, че по-голяма бедност не може да бъде - ние бихме вметнали обаче, че може да бъде сътворена и по-голяма бедност.

" Какви са тези строителни компании и толкоз ли е мъчно след засипване на тръбите да се асфалтира отчасти и да се измие улицата. Друго си е да дишаме “чист” въздух. ", написа още Момчил, който споделя и фотоси, на които виждаме по какъв начин прахоляк се разнася на всички места. Шеговите в мненията под обявата на Кантарджиев се включва Димитър Маринов, който написа следното: " Простирайте на воля белите чаршафи ".

" В една скорошна обява по въпроса с бул. България една девойка беше написала, че доста мрънкащи имало. Явно тя е привикнала да живее в бедност. Ами ще мрънкаме, не знам кой естествен човек желае да живее в тази нечистотия. ", разяснява Русина Узунова.

Валерия Стоянова сигнализира, че и на друго място във Велико Търново има проблем с прахоляка. " И с новия градеж на следващия блок на ул. Димитър Буйнозов е същата бедност, не се диша от прахоляк. ", написа дамата.

На младите не може да се угоди, счита Райничка Овчарова: " Ами Вие, в случай че сте реализатор, какво бихте създали?!? Младите знаете единствено да негодувате, ами направете Вие нещо за тази страна, а освен да сте потребители и неодобрение от Вас! Видяхме Промяната! ", този коментар предизвика създателят на обявата да отговори със следното: " Бих асфалтирал и измил ремонтирания сектор и тогава ще го отворя за придвижване. "

" И аз всеки ден минавам от там, и съм погнусен напряко не е истина. По зле от Бейрут сме! ", написа Пламен Бенев.



Снимки: Момчил Кантарджиев
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР