Жители на Торино получиха незабравима изненада край Пиаца Сан Карло.

...
Жители на Торино получиха незабравима изненада край Пиаца Сан Карло.
Коментари Харесай

Представиха участниците във Финалния турнир на АТП в Торино

Жители на Торино получиха незабравима изненада край Пиаца Сан Карло. Състезателите на сингъл на Финалния шампионат на НИТО Новак Джокович, Даниил Медведев, Александър Зверев, Стефанос Циципас, Андрей Рубльов, Матео Беретини, Хуберт Хуркач и Каспер Рууд дефилираха, с цел да създадат формалната си групова фотография покрай площада преди финала на сезона.„ Тенисът процъфтява от страна на мъжете в Италия с Матео Беретини, Фабио Фонини и Яник Синър през последните няколко години “, сподели Джокович. „ В града царува положително въодушевление и всички чакат с неспокойствие да поддържат шампионата, и Матео в частност. Всеки тук желае да приключи годината по допустимо най-хубавия метод.”
Звездите споделиха в един глас „ Превземете Торино!”, до момента в който тръгваха от хотела на играчите към Пиаца. Не след дълго локалните схванаха кой минава.
Няколко от играчите накараха почитателите да крещят имената им по пътя, а един човек даже сподели на Джокович: „ Имам потребност от треньор за идващия си шампионат! “, предизвиквайки смях на международния №1.
Джокович, който ще преследва рекордната шеста купа на Финалния шампионат на Нито в " Пала Алпитур ", сподели на Хуркач и Циципас по време на разходката им, че се е състезавал в Торино, когато е бил на 15 години.
Помолен за съвет към Хуркач, който носеше кафяв пуловер с водолазка и мрачен блейзър върху него – при дебюта си в шампионата, сърбинът бързо сподели, че може той да има потребност от съвет от поляка.
„ Той към този момент задава наклонност тук със своето фешън изказване през днешния ден! “ сподели Джокович.
С десетки почитатели, които снимаха и правеха видеоклипове на телефоните си, осемте играчи потеглиха нагоре-надолу по площада, с цел да снимат фотографията, преди да се върнат в хотела.
Заради ограниченията против КОВИД, в залата ще бъдат допускани фенове до 65% от потенциала й. Турнирът е от 14 до 21 ноември.

Червена група: Даниил Медведев (Рус, №2), Александър Зверев (Рус, №4), Матео Беретини (Ит, №7) и Хуберт Хуркач (Пол, №9)
Зелена група: Новак Джокович (Сърб, №1), Стефанос Циципас (Гър, №3), Андрей Рубльов (Рус, №5) и Карстен Рууд (Нор, №8).
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР