Жители на столичния район „Изгрев“ се вдигат на бунт срещу

...
Жители на столичния район „Изгрев“ се вдигат на бунт срещу
Коментари Харесай

Жители на столичния район Изгрев се вдигат на бунт срещу кмета Делян Георгиев


Жители на столичния регион „ Изгрев “ се подвигат на протест против кмета Делян Георгиев, определен есента от листата на Българска социалистическа партия. Това излиза наяве от многочислени постове в обществените мрежи. Причината за недоволството им са бездействието на аления градоначалник по многочислените им сигнали за рискови дървета, които съгласно тях заплашват живота на жителите.

„ Кмете Георгиев, за криви и рискови дървета ли ни имаш? Затова ли не ни обръщаш внимание? В акцията Вие и представители на Вашата партия (БСП) ни обещавахте цветя и рози, само че получихме бодли, шубраци и криви рискови дървета “, написа в обществените мрежи Васил Михов.

За да извърнат внимание на бездействащия кмет хората са облепили рисковите дървета с портрети на Делян Георгиев и надпис: „ Внимание! Опасност! Кметът на регион „ Изгрев “ от Българска социалистическа партия Делян Георгиев отхвърля да отстрани това рисково дърво, макар многочислените сигнали.

Маги Георгиева, също гражданин на регион „ Изгрев “ споделя във Facebook: С моите съседи подаваме сигнали да рискови дървета. Г-н Делян Георгиев обаче не ни чува. Стана кмет и си седи на топло в кабинета. А даваше обещания. Преди единствено няколко месеца. Кмете, къде си? Българска социалистическа партия, къде сте?,пита тя.











Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР