Жители на столичния квартал готови на заради опасна улица.

...
Жители на столичния квартал  готови на заради опасна улица.
Коментари Харесай

Жители на кв. Малинова долина готови на протест заради опасна улица

Жители на столичния квартал " " подготвени на поради рискова улица. Те желаят на натоварения път да се постави, тъй като по него минават доста деца, оповестява Нова тв.
Недоволните родители настояват, че маркировката на бул. „ Климент Охридски ” е изтрита, а знакът за пешеходна пътека не се вижда поради дърво. Те от години подавали тъжби в общината, само че все пак мястото остава необезопасено.
 Проф. Минеков: В София царува архитектурно безсрамие Проф. Минеков: В София царува архитектурно безсрамие
В София царува цялостно безсрамие във връзка с архитектурните монументи на културата. Това съобщи в изявление за организация БГНЕС проф. Велисл...
„ Автомобилите минават с висока скорост. Често се случват произшествия. Няма даже лежащ служител на реда. Кофите за боклук също пречат. Надяваме се да се вземат ограничения ”, разясниха жителите на „ Малинова котловина ”.
От Столична община разясняват, че до месец и половина ще се откри решение на казуса.
„ Исканията на хората са записани за разглеждане на съвещание. Вероятно в границите на месец и половина би трябвало да се откри решение на казуса ”, разяснява инж. Димитър Петров от дирекция ``Управление и разбор на трафика`` в Столична община.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР