Жители на софийското село Владая се събират всеки ден в

...
Жители на софийското село Владая се събират всеки ден в
Коментари Харесай

Владая трепери от ужас заради коронавируса, а кметицата върши голямо престъпление

Жители на софийското село Владая се събират всеки ден в локалното кафене, макар възбраната за навестяване на сходни търговски обекти по време на изключителната обстановка. За това заяви очевидец на протичащото се, който добави, че кметицата също постоянно участва на раздумките.

Кмет се отдаде на пир в механа с приятели на инат на възбраните поради епидемията

"Ето по този начин се лекува ковид в кафе-аперитив и във фризьорски салон в с. Владая. Това е всеки ден откогато сме под карантина, дори и с наличието на кметицата на селото. За някои хора няма закони! ", написа мъжът, представен от в. Монитор.



От Пресцентъра на Министерство на вътрешните работи не съумяха да дадат информация в границите на деня дали има подаден сигнал за непрекъснатите събирания на локалните поданици в селото.

БЛИЦ напомня, че със Заповед на министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев от 13 март 2020 година се забрани посещаването на увеселителни и игрални зали, нощни заведения, питейни заведения, заведения за хранене, заведения за бързо обслужване, питейни заведения, кафе сладкарници и огромни търговски центрове .

При неспазване на заповедта измененията в Наказателния кодекс плануват наказване със затвор до 5 години и санкция от 10 до 50 хиляди лв..

Мерките бяха взети, с цел да се избегне скупчването на хора за да се ограничи разпространяването на COVID-19.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР