Жители на селата Замфирово и Пърличево ще излязат на протест

...
Жители на селата Замфирово и Пърличево ще излязат на протест
Коментари Харесай

Две берковски села излизат на протест заради затворен път

Жители на селата Замфирово и Пърличево ще излязат на митинг на следващия ден сутринта поради пропаднал път, който не разрешава придвижване сред двете обитаеми места. Голяма дупка се е образувала на пътната настилка преди повече от година, която към момента не е запълнена и секторът е затворен. Над 50 души от двете села се чака да стачкуват, тъй като са забравени, сподели кметът на Замфирово Ангел Ангелов.
"Проблемът с този път е още от предходната година. Липсата на средства доведоха до затварянето на пътя към този момент, а това е проблем и то освен за двете села. Говорим за обходен път за Вършец и Враца, а артерията дефинитивно е затворена. Хора от Пърличево не могат да идват на работа, а би трябвало да обикалят през Монтана. Органите на КАТ глобяват тези, които минават през пътя, само че това е тяхно право. Очаквам най-малко 50 или 60 души на следващия ден ", изясни Ангелов.
Протестиращите ще се събират на следващия ден заран след 7 часа на затворения път сред двете села, с цел да изразят недоволството си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР