Жители на района около Сахат тепе предлагат пътеката, която води

...
Жители на района около Сахат тепе предлагат пътеката, която води
Коментари Харесай

Ядосани граждани кръстиха пътека на Сахат тепе “Алеята на фасовете“

Жители на региона към Сахат тепе оферират пътеката, която води от ул. " Божидар Здравков " към Часовниковата кула, да бъде кръстена " Алеята на фасовете ". Ежедневно там се изхвърлят стотици угарки, които замърсяват пространството. Стълбите се употребяват всекидневно както от пловдивчани, по този начин и от туристите.
Прочетете още
Огромното количество угарки се генерира от учениците от професионалната гимназия по облекло " Ана Май ". Входа на една от постройките, в която младежите учат, е на по-.малко от 10 метра от алеята.  В междучасията учениците излизат на открито и под " зоркия " взор на защитата бързо палят следващата за деня цигара. След това някои хвърлят угарката в коша, който е е подложен в подстъпа на стълбището, а други просто ги стъпкват върху паважа, който към този момент съвсем не се вижда. Емотикон, нарисуван върху кошчето, с горест гледа към килима от фасове, който свързва тепето с входа на гимназията. 

За страдание TrafficNews не за първи път обръща внимание върху този проблем. Но би трябвало родителите и учителите на учениците също да вземат отношение, защото отговорността за възпитанието е тяхна.  А тук очевидно се провалят!



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР