Жители на няколко села в Русенско излязоха за втори път

...
Жители на няколко села в Русенско излязоха за втори път
Коментари Харесай

Жители на русенски села готвят автомобилна блокада заради лош път

Жители на няколко села в Русенско излязоха за повторно на митинг и блокираха кръстовище, оповестява

Причината - желаят ремонт на трасето и безвредно пътешестване . Става дума за права от 49 километра, която се употребява като обходна, когато се затваря пътя Русе-Бяла.

По този път минават и тежките камиони в дните , когато има възбрана да се движат по първокласния път. Около 30 автомобила 60 души стачкуват на кръстовището сред селата Божичане и Красен.

Блокирано е придвижването от Русе за Иваново . „ Искаме да употребяваме естествен и безвреден път. Години наред, може би 3-4, водим преписка. Последната такава беше при започване на 2018 година - подписка до АПИ, поети обещания, неспазени обещания, никаква поддръжка във връзка с крайпътната растителност ”, показа уредникът на митинга Росен Тимчев.

„ В момента се прави изрязване на крайпътната растителност, на избуялите шубраци. Всичко това се прави по отношение на поддръжката на пътя за есенно-зимния сезон.-->

Работата не е серпантина. През май беше изкърпена компрометираната пътна настилка ”, разяснява инж. Ростислав Стефанов, шеф на Областно пътно управление-Русе.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР