Жители на Нова Загора се събират на протест. Причината –

...
Жители на Нова Загора се събират на протест. Причината –
Коментари Харесай

Намушкаха смъртоносно мъжа на районна съдийка в Нова Загора

Жители на Нова Загора се събират на митинг. Причината – в четвъртък вечерта е бил погубен 51-годишния мъж на районната съдийка от Нова Загора Галя Златева, научи NOVA.

 

Намушкан е с нож пред очите на брачната половинка и щерка си. Преди седмица причинителят е трябвало да бъде настанен в психиатрия.

 

Сега причинителят е арестуван. Прокуратурата удостовери, че приготвя обвиняване против него. Дни преди този момент 23-годишен юноша също е бил атакуван с нож от същия мъж.

 

„ Слизам от таксито и той почва да ми вика от горната страна. Аз го запитвам: Защо ми викаш? Има ли някакъв проблем? Той през това време си извади ножа и вика: Ще заколя! Ще заколя! В следствие ме наръга веднъж в крайници. Аз от шока имам някакви бледи мемоари, потеглих да тичам. И си припомням по какъв начин съм на земята и той ме пробожда ”, споделя Стефан Живков, потърпевш.

 

„ Цяла седмица се разказваше безнаказано из града, никой не взимаше отношение, цялостна безотговорност ”, уточни Живко Желязков, татко на нападнатото момче.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР