Жители на махала Пенковци и на село Чорбаджийско изпратиха в

...
Жители на махала Пенковци и на село Чорбаджийско изпратиха в
Коментари Харесай

Цяло село плаче за гурбетчийката Серпил, загинала в адската касапница към Маказа

Жители на махала Пенковци и на село Чорбаджийско изпратиха в последния й земен път 32-годишната Серпил Хикмет, трагично починалата жена в зверската злополука през вчерашния ден на пътя за „ Маказа “. Погребението се състоя през днешния ден в късния следобяд.

„ Трагедията е голяма. Бабата на Серпил е с ампутирани крайници от години. Дядото пък неотдавна получи инсулт и беше настанен в болничното заведение. Вчера татко и щерка са отишли да го приберат и се прибирали от Кърджали, като в колата е бил и дядото. Днес дамата е в гроба, а татко й Хикмет - с ампутирана ръка в пловдивска болница.

Такава покруса не се е случвала в нашия край. Хикмет пристигна от Англия да търси гледачи за неподвижната си майка “, описаха пред 24rodopi.com поданици на Пенковци.

Тримата с пътували в автомобил „ Мерцедес “ с десен волан. Баща и щерка от години живеели и работели в Англия.

„ Хикмет от доста години е в Англия. Серпил също отпътува откакто приключи учебно заведение “, разясниха локални.

Заради злополуката с четири коли, която стана към 15.45 часа в региона на Великденче през вчерашния ден, за близо 10 часа бе затворен за придвижване сектор от интернационалния път за „ Маказа “.

Зверският конфликт на пътя за Маказа лиши живота на една жена, а други трима пострадаха тежко. Още 10 души са потърсили лекарска помощ. Причина за верижната злополука с присъединяване на 4 МПС е погрешно изпреварване, подхванато от лидера на мерцедеса.

Той е съумял да задмине 3-4 коли, само че навлизайки в завоя, в насрещната лента се появила каравана. Инстинктивно Хикмет завил надясно, само че тази маневра се оказала съдбовна.

Една ударените коли била ръководена от жена, а на задната седалка били децата й – 7-месечно бебе и 6-годишно дете. Тя е потърпевша, само че децата са без контузии, избавили ги особено кошче и кола.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР