Жители на кв. „Коматево“ се разпореждат със Закона за движение

...
Жители на кв. „Коматево“ се разпореждат със Закона за движение
Коментари Харесай

В Коматево се разпореждат с движението, знак изчезна безследно за втори път

Жители на кв. „ Коматево “ се разпореждат със Закона за придвижване по пътищата сами, научи TrafficNews . Анонимен жител скрито свалил един от основните знаци за неразрешено паркиране в квартала и с това отключил забравения проблем на улица „ Захаридово “.

Припомняме, че преди година медията ни писа за проблема, който създаваше предпоставки за произшествия. Скоро по-късно Общината възвърне мистериозно изчезналия знак, който не разрешава рисковото паркиране на завоя.

„ Колите, паркирани пред автосервиза, в действителност понижиха и няколко месеца прекосяването през рисковия сектор ставаше почти обикновено. Но всичко това траеше единствено за 5 месеца. От известно време колите, заели платното, са в пъти повече “, алармира четец на TrafficNews . Той разяснява още, че има и два големи камиона, които запречват тотално достъпа до тротоара.

Оказва се, че от известно време някой „ безсънен “ жител е решил да се оправя с неналичието на паркоместа, като собственоръчно премахнал поставения от ОКТ знак.

„ Явно, на който му пречат поставените забранителни знаци, може умерено да ги реже и отстранява. В този случай това става за повторно “, разяснява читателят ни.

От Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “ обявиха, че премахването на знака не е дело на техни чиновници, само че той ще бъде възобновен.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР