Жители на индийския щат Пенджаб, които искат да станат собственици

...
Жители на индийския щат Пенджаб, които искат да станат собственици
Коментари Харесай

Екологични мерки в Индия: Посади дръвче и получи разрешение за оръжие

Жители на индийския щат Пенджаб, които желаят да станат притежатели на оръжие, ще са задължени да преминат през необикновена процедура. За да получат позволение за огнестрелно оръжие, жителите ще би трябвало да посадят най-малко 10 дръвчета, написа „ Гардиън”.

Полицията ще изисква от кандидатстващите в района Фирозпур да изпратят фотография по какъв начин засаждат новите дръвчета, както и фотография месец по-късно, с цел да потвърдят, че се грижат за тях. Според управляващите мозъците на хората в Пенджаб са завладени от коли, смарт телефони и оръжия. Целта е да се ускори интереса и към растенията.
В Етиопия посадиха 350 млн. дръвчета за един ден Инициативата на държавното управление е провокирана от нуждата за битка с климатичните промени
Повече от 100 души са подали заявки, откакто са били показани новите ограничения. Регионът е измежду първенците в страната по брой хора, притежаващи оръжия – съвсем 360 хиляди души.

Местната власт се надява посредством предложенията да се посаждат най-малко по 12 хиляди дръвчета на година – по този начин ще се възстановят зелените площи и водоизточници в региона.
В Перник ще засадят 4 000 дръвчета В залесяването вземат участие най-вече младежи, а доста родители са довели децата си
Пресушаването на подземните води в Пенджаб се дължи на неприятно ръководство на водните запаси, разширението на градовете и изненадващи мусонни дъждове, които съставляват проблем в цялата страна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР