Жители на Добрич излязоха на протест срещу готвено увеличение на

...
Жители на Добрич излязоха на протест срещу готвено увеличение на
Коментари Харесай

Протест срещу готвеното увеличение на водата в Добрич

Жители на Добрич излязоха на митинг против готвено нарастване на цената на водата. От водното сдружение са внесли план за новата цена, което на следващия ден би трябвало да бъде прегледано от КЕВР.

Добрич

С плакати и скандиране „ Оставка “, протестиращите показаха противоречие против желаното нарастване на цената на водата в Добричка област. Според тях водното сдружение не предлага качествена услега на потребителите, по тази причина и не може да се желае по-висока цена на животворната течност. В писмо, адресирано до всички виновни институции се желае промяна на управлението на сдружението. Недоволните упрекнаха изпълнителния шеф, че приказва лъжи, казвайки, че цената на водата ще скочи с 4 стотинки. Според тях готвеното нарастване е с 32 стотинки.


Виолета Якова:
Протестираме и срещу общите водомери, така наречен общи водомери, тъй като мислим, че ВиК-Добрич би трябвало да откри механизъм, по който да си събере несъбираемите отговорности, а не да санкционира постоянните платци като им начислява огромни кубици обща вода и по този метод плащаме и на тези, които не си заплащат постоянно водата. Емил Коларов: Аз съм тук освен поради цената на водата, само че желая да се оплача от обслужването. Сметката ми е надписана с 11 кубика и непрекъснато ме заплашват със съд, със съдия-изпълнители и съм получил над 50 СМС-заплахи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР