Жители на бургаския квартал Сарафово подготвят подписка и колективно дело

...
Жители на бургаския квартал Сарафово подготвят подписка и колективно дело
Коментари Харесай

Ел. уреди гърмят в Сарафово заради постоянни токови удари

Жители на бургаския квартал " Сарафово " приготвят подписка и групово дело против ЕVN поради честите прекъсвания на тока и последващите токови удари. Проблемът е от към месец, а токовите удари са по няколко на вечер.

Прекъсванията на електричеството към този момент са унищожили десетки електрически уреди, а загубите са и на работещите до късно магазини и заведения за хранене, и на живущи и посетители на " Сарафово ", което през лятото набъбва до 10 000 души.

" Най-големият ни проблем е касовият уред, тъй като като спря токът онази вечер не можахме да изкараме сметките на клиентите. Рестартираме, чакаме, костваме, хората ги бавим ", сподели Иван Вършев пред Българска национална телевизия.

На Михаил Петров, шеф на денонощен магазин, пък изгоряла кафемашина, която хвърлил, тъй като платката й коствала 100-150 лева

" Вече започнах да си изключвам шалтера като излизам от у дома, тъй като не знам по кое време ще спре токът и какво ще се случи ", споделя Лидия Стоянова.

" Вчера да вземем за пример ми изгоря зарядното за преносимия компютър, предходната вечер на съседа печката му се скапе от тези шашми. От EVN се пробват да извъртят нещата, че е поради неприятните метеорологични условия, само че такива няма ", споделя и Боян Маламашев пред " Флагман ".

Всяка вечер, към 21-22 часа, жителите на Сарафово тръпнат в очакване, когато токът ще спре.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР