Жители на бургаския ж.к. "Славейков" се видяха в чудо от

...
Жители на бургаския ж.к. "Славейков" се видяха в чудо от
Коментари Харесай

Така ли възпитавате децата си?

Жители на бургаския ж.к. "Славейков " се видяха в знамение от тайфа хлапета, които вилнеят в парка, мятат бомби и разрушават всичко по пътя си. За това алармира пред Burgas24.bg. Бисер Русимов от Организацията за протекция на българските жители. Той ни изпрати фотоси от последния "подвиг " на дребните вандали - направена на тресчици къщурка за книги.
По думите му, хлапетата вървят в групи от по 10-15 индивида, държат се безочливо и невъзпитано. Хвърлят бомби по минувачите за развлечение и по този метод безусловно са прогонили майките с деца от площадките. Ако се опиташ да им направиш забележка, стартират да вършат на инат и стават още по-неконтролируеми.
"С държанието си тези хлапета заплашват бургазлии, които просто минават от там и с нищо не предизвикат сходна експанзия. Да не приказваме, че разрушават всичко по пътя си. Всекидневно там се чуват мощни гърмежи, все едно се намираме в Бейрут. Апелирам общината да вземе съответните ограничения, щом родителите им не са съумели ", разяснява Бисер Русимов от ОЗБГ.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР