Жители на блок в столичния квартал „Хиподрума” се оплакват от

...
Жители на блок в столичния квартал „Хиподрума” се оплакват от
Коментари Харесай

Агресивна съседка напада и заплашва с убийство жителите на столичен блок

Жители на блок в столичния квартал „ Хиподрума” се оплакват от непрекъснат тормоз, който им постанова нападателна съседка. Жената удряла хора, отправяла закани за ликвидиране и замеряла съседите си с покъщнината си от балкона.

Прокуратурата и полицията към момента не са намерили решение на казуса. Първата тъжба против младата жена е подадена преди две години.

Съседи и пострадали застанаха пред камерата на Nova и описаха съседката си като нападателна. Счупеното стъкло на входната врата настояват, че е нейно дело.

"Една вечер, когато се прибирах от работа, тя ме атакува. Заплаши да ме убие. Всеки ден блъска по вратата ми със същите закани ", описа момиче, което живее във блока.

Всеки ден носи в себе си спрей и електрошок и споделя, че не смее да се прибира без тях.

Друг комшия описа по какъв начин по време на разходка с децата си, въпросната жена е почнала да ги замеря с камъни, до момента в който говорила "мръсни думи ".

Търговски обект на първия етаж на входа също е претърпявал случай с тази жена. Собственикът описа по какъв начин е нахлула вътре в обекта и почнала да нанася удари върху една от служителките, като още веднъж последвали заканите за ликвидиране.

"Служителките идват на работа с мъжете си, даже желаят да напущат. В момента офисът ни е в развой на изнасяне ", сподели притежателят.

Домоуправителят изясни, че този проблем в жилищния блок е от няколко години. Младата жена е "била положително дете ", само че майка й я изоставя и поверява на баба й.

"Впоследствие се отключи нещо в тинейджърските й години ".

Както домоуправителят, по този начин и всички пострадали са подавали десетки тъжби в полицията, до решение на казуса не се е стигнало.

Съседите се усещат в невъзможност и не знаят към коя институция да се извърнат, с цел да се оправят със обстановката.

Вижте още:

Агресия в учебно заведение: тийнеджъри се сбиха, един е потърпевш

Шофьор заплаши различен с револвер поради запушване

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР