Жител на японския град Хигашиура е задържан, защото е надупчил

...
Жител на японския град Хигашиура е задържан, защото е надупчил
Коментари Харесай

Японец опитва да си намери гаджета, като дупчи гумите на колите им

Жител на японския град Хигашиура е арестуван, тъй като е надупчил гумите на куп коли, с цел да се запознае с дами, написа South China Morning Post съгласно БГНЕС.
Към полицията се обърнала 43-годишна жена, която разказала, че на излизане от супермаркета забелязала, че едната гума на автомобила е спаднала. Веднага откакто се дръпнала встрани, до нея спрял чужд и предложил помощта си.
Жената си спомнила, че имала сходен случай и преди година. Това ѝ се сторило подозрително и тя споделила съмненията си с служителите на реда.
При инспекция на записите от камерите за видеонаблюдение на паркинга открили, че незнаен мъж пробил гумата на колата ѝ, а по-късно я последвал със личния си автомобил.
Служителите на реда открили името на причинителя – Йошито Харада, на 32 години. След като бил арестуван, той обяснил постъпката си с желанието да се запознае с дамата.
Японски интернет консуматори разказали, че преди 7 години мъж със същото име е бил задържан по съмнение в осъществяването на аналогично закононарушение. Според юриста му, Харада е пробил към 1 000 автомобилни гуми, с цел да се запознае с жертвите си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР