Жител на виетнамския град Хошимин се ожени на погребението на

...
Жител на виетнамския град Хошимин се ожени на погребението на
Коментари Харесай

Тази покъртителна история разтърси света! Влюбен мъж вдигна сватба на погребението на любимата си

Жител на виетнамския град Хошимин се ожени на погребението на починалата си избраница, оповестява AsiaOne.

Данг Ан се срещнал с дамата на живота си по време на следването си в техническия университет. Последните две години двамата работели в Япония. Един ден решили, че е време да се оженят и младата жена се върнала в родината си, с цел да приготвя огромното събитие.



На 25 август във Facebook Данг инцидентно попаднал на видео от злополука. Когато се вгледал по-внимателно, забелязал околните на своята обичана. Веднага се свързал с тях и схванал, че годеницата му е починала в ужасяваща злополука.



Данг бързо стегнал багажа си и се прибрал във Виетнам, защото погребението било планувано за същия ден. На церемонията той излязъл пред опечалените близки, поставил на пръста си венчална халка, а другия пръстен сложил пред фотографията на отишлата си без време избраница.  


 
„ Исках да направя толкоз доста за теб, само че през днешния ден мога да сторя единствено това ”, споделил той, по-късно изпял ария, която възнамерявал да извърши на сватбата.
 
Ден преди нещастието момичето разговаряло с Данг по телефона и го попитало на какъв подарък ще се зарадва най-вече бъдещата й свекърва.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР