Жител на Великобритания, спечелил 9,7 млн. паунда от лотарията, изпи

...
Жител на Великобритания, спечелил 9,7 млн. паунда от лотарията, изпи
Коментари Харесай

Като на кино! Британец спечели почти 10 милиона, а сега работи като миньор!

 Жител на Англия, спечелил 9,7 млн. паунда от лотарията, изпи цялата облага и стана миньор, оповестява The Mirror. По данни на изданието, в този момент Мики се чувствал доста по-щастлив. Мъжът купил щастливия билет за 1 паунд през 2002 година, когато бил единствено на 19 години. По това време живеел в британското графство Норфолк и работел като боклукчия. Въпреки че бил много млад, Мики имал брачна половинка, която била бременна в седмия месец.

След като схванал, че е спечелил, той дал 1 млн. паунда на майка си, още 1 млн. – на чичо си и вуйна си, които помагали в развъждането му след гибелта на татко му. С останалото почнал да се забавлява и хвърлял луди пари за алкохол, дрога и проститутки. На ден изпивал минимум по две бутилки водка.

 Новият му метод на живот въобще не допаднал на брачната половинка му и тя го изоставила. Мики обаче не я оставил с празни ръце и я изпратил с 1 млн. паунда.

Британецът отбелязва, че от момента, в който спечелил от
лотарията, се сдобил с доста другари и не спирал да харчи, с цел да ги впечатли. Заради пиянските си изцепки даже на няколко пъти стигал до съд.

Когато парите му свършили, приятелите му обърнали тил. Няколко пъти го заплашвали нарушители и изнудвачи. " Парите са зло. Разбрах, че не би трябвало да се доверяваш на никого, даже и на фамилията си ", споделя той. През 2013 година Мики изгубил всичките си пари и дома си. Никой не желал да го вземе на работа поради скандалната му известност.

Сега британецът работи като миньор. Въпреки че прекарва подземен по 10 часа, 7 дни в седмицата, той признава, че се усеща благополучен, тъй като изкарва парите си с почтен труд. Мики прибавя, че в случай че има опция да върне времето обратно, няма да промени нищо. " Това бяха най-веселите и безумни години в живота ми ", споделя мъжът. И признава, че продължава да опитва шанса си в лотарийни игри., написа още " Блиц ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР