Жител на Тулуза, затворен в дома си заради мерките за

...
Жител на Тулуза, затворен в дома си заради мерките за
Коментари Харесай

Французин пробяга маратон на балкона си

Жител на Тулуза, затворен в дома си поради ограниченията за битка с пандемията от COVID-19 във Франция, пробяга маратон на 7-метровия балкон на жилището си. Елиша Ночомовиц се е подготвял за маратонско тичане, преди новият ковид да удари страната, и в последна сметка е съумял да пробяга 42.2 километра макар наложената карантина в цялата страна.

" Искам да стартира едно бясно предизвикателство, с цел да донеса малко комизъм в обстановката и да понижа драматизма ", съобщи Ночомовиц, който посвещава достижението си на френските медици, които се борят с епидемията в страната.

Ночомовиц е имал потребност от 6 часа и 48 минути, с цел да осъществя класическата отдалеченост, а огромното му терзание е било дали съседите няма да се оплачат от шума от стъпките му.

" Исках да се уверя, че мога да мина границата от 40 километра. Приятелката ми ми оказа помощ, като ми даваше вода и бонбони, а съседите демонстрираха схващане ", добавя Ночомовиц, който не си спомня какъв брой обиколки е трябвало да направи, с цел да измине мечтаните 42 километра.
bnr.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР