Жител на столичния квартал Свобода публикува в социалните мрежи снимка

...
Жител на столичния квартал Свобода публикува в социалните мрежи снимка
Коментари Харесай

Зачестяват кражбите от автомобили в София

Жител на столичния квартал " Свобода " разгласява в обществените мрежи фотография на разрушеното стъкло на автомобила си. Споделя, че този вид похищения в квартала зачестяват и предизвестява съгражданите си да бъдат по-бдителни.

Паркирах автомобила си на паркинг вечерта, където се намира и приемната на локалния квартален. Сутринта видях, че автомобилът е разрушен, от полицията пристигнаха и направиха един бърз оглед, след което извикахме застрахователя, изясни Владимир Тимев.

Задното стъкло и всички жабки бяха изпочупени - отваряни са свиреп, добави мъжът.

Според него, сходни обири зачестяват. Смята, че най-вероятно става въпрос за наркомани, които разрушават колите, поради " зверския ", по думите му, метод на разтрошаване. Автомобилът на Владимир има каско, само че за хората, които нямат, сходна обстановка би била още по-неприятна.



В същото време, от Второ районно ръководство не регистрират нарастване в случаите на разрушени коли, само че това може да се дължи на обстоятелството, че не всички пострадали алармират полицията.

За това органите на реда приканват пострадалите при такива неприятни обстановки да подават сигнал към 112 или в най-близкото полицейско ръководство.

Вижте повече детайлности в директното включване на Златина Иванова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР