Жител на Скопие, който се оказа високопоставен член на руската

...
Жител на Скопие, който се оказа високопоставен член на руската
Коментари Харесай

Македонски "Вор В Законе" бе арестуван при зрелищна акция на спецчасти в Скопие

Жител на Скопие, който се оказа почитан член на съветската мафия бе задържан при акция на македонските спецслужби, оповестява НетПрес.
34-годишният нарушител е бил закопчан в кафене " Бруклин " в Сити мол в македонската столица.



Според полицейски източници става дума за Александър Драгович, който е имал две присъди за ликвидиране, за рекет и за въоръжен обир, а също по този начин за похищение. За последното има задочно издадена деветгодишна присъда.



Според спецслужбите Драгович е почитан член на съветската проведена престъпна група " Вор В Законе ", за която се счита, че е обвързвана с доста престъпни действия на Балканите.

Също по този начин той е бил участник и в боевете в Украйна като наемник.



Македонецът се търси от четири години.

Криминалната конструкция " Вор В Законе ", което в свободен превод значи " Законен апаш ", е мафиотска организация в Русия, чиито корени датират от Тридесетте години на предишния век. Нейни членове са хора от цяла Русия, а също по този начин и от някогашните руски републики. Тя се характеризира със непоколебим код на престъпните обичаи.

Всички членове на тази организация са изцяло отдадени, тъй че не могат да имат фамилии, а също по този начин и каквато и да е връзка с страната, армията, както и да договарят присъда, в случай че бъдат задържани.

Всеки нов член се " коронясва " с татуировки и други съответни ритуали. Скопянинът Драгович имал на дясната си ръка признака на " Вор В Законе ", както се вижда и от фотографията.

Често пъти членове на " Вор В Законе " се явяват като арбитри в разногласия и спорове сред други престъпни фракции в Русия.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР