Жител на пловдивското село Брестник преспа в ареста и бе

...
Жител на пловдивското село Брестник преспа в ареста и бе
Коментари Харесай

Гост на кметски купон си свали гащите пред ченгетата, отправи им неприлично предложение и...

Жител на пловдивското село Брестник преспа в ареста и бе санкциониран с 200 лв. поради скандал. Неприятната сцена се разиграла в събота вечер.

Кметът на обитаемото място провел прием в центъра. Събрали са доста хора, доближени до управника, гостили се добре и използвали доста количество алкохол. В разгара на тържеството, към този момент пиян мъж почнал да досажда на останалата част от компанията. Той даже се скарал с двама съселяни, като абсурдът се разгорещил, написа "Трафик ".

Повикана била полиция, поради агресивното поведение на мъжа. Виждайки униформените, той почнал да се държи още по несъответстващо. Свалил си гащите и си посочил половия орган на полицейските чиновници, като даже си разрешил да им направи неприлични оферти.

Полицаите го сграбчили, само че не за мястото към което ги призовал, а за ръцете, поставили му белезници и го отвели в Първо районно ръководство. В структурното звено на Министерство на вътрешните работи, мъжът бил тестван с дрегер, като тестът отчела над 2 промила алкохол.

След една нощ зад решетките, жителят на Брестник бил изправен пред съда. Той отрекъл да е ругаел и псувал, както и че е свалил панталона си. Заявил, че е изпил единствено една чаша от спиртните питиета.

Свидетелите обаче разказали радикално друга версия. Думите им натежали пред съда. Магистратите не пожалили арестанта. Те го глобили по указа за дребно безчинство и му наложили глоба в размер на 200 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР