Жител на окръг Уашоу в северната част на американския щат

...
Жител на окръг Уашоу в северната част на американския щат
Коментари Харесай

Шофьор откри мечка на задната седалка на колата си

Жител на окръг Уашоу в северната част на американския щат Невада беше шокиран, откакто откри мечка на задната седалка на колата си. Черната мечка, оказала се в капан на задната седалка на лека кола, беше освободена от служители на реда в Съединени американски щати.

Служителите на реда работили внимателно и употребявали въже за отдалечено отваряне на вратата на автомобила, с цел да не попаднат сред лапите на животното, съобщи Франс прес.

След като получили сигнал за бедстващата мечка, чиновниците от шерифската работа в Уашоу, Невада, трябвало да импровизират.

Животното съумяло да се влезе в автомобила, оставен на паркинг. Вероятно е търсило храна, само че е попаднало в капан, когато вратата на колата се затворила.

За да го освободи мечката, служител на реда деликатно завързал въже към дръжката на вратата, се вижда на видеоклип, оповестен в обществените медии в неделя. След като се прикрил, служителят дръпнал въжето, вратата се отворила и мечката незабавно избягала в гората. 

Очевидно в опит да излезе от транспортното средство, мечката е буйствала и седалките на колата били изцяло раздрани. 

Черните мечки са най-разпространеният тип в Северна Америка и доближават тегло от 270 кг. Имат мощно подушване, ядат всичко и могат да надушат храна от огромно разстояние, което от време на време ги подтиква да поддържат връзка с хората, отбелязва Агенция Франс Прес.

През пролетта е добре да не забравяте да внимавате за мечки, когато се разхождате навън, написа в „ Туитър “ шерифската работа в окръг Уашоу.

Внимавайте с опаковките от храни, разхладителните храни и питиета и ароматизираните предмети в транспортните средства. Избягвайте да оставяте храна в колите.  Не хранете мечките!, написа още в известието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР