Жител на Нова Зеландия се призна за виновен за това,

...
Жител на Нова Зеландия се призна за виновен за това,
Коментари Харесай

Мъж принуди позната да прави секс с него, излъгал я, че умира

Жител на Нова Зеландия се призна за отговорен за това, че посредством машинация принудил позната да прави секс с него. Той споделил на девойката, че е бил токсичен и с цел да бъде избавен е належащо да вършат секс, оповестява " Мирър ".

Мъжът пристигнал в къщата на дамата и й съобщил, че е бил атакуван и заставен да изпие някаква непозната отрова, вследствие на което ще почине след 48 часа, в случай че през това време не прави секс. Интимен контакт като противоотрова е указан, тъй като, съгласно мъжа, с цел да се в профил отровата от тялото, той трябвало да се " поти по специфичен метод ". Нямало други благоприятни условия да отърве гибелта, съгласно " отровения ", тъй като " нападателят, който му вкарал отровата, отлетял в чужбина ".

Жената не можела да откаже да избави живота му. Още повече, че по нейните думи, той дошъл при нея " с алено лице и държайки се за ребрата ".

Скоро след срещата, евентуалната " спасителка " получила писмо от незнаен адрес, в което се потвърждавала историята на познатия й, а също по този начин се съобщавало, че за детоксикация е належащо да се влиза в интимни връзки с жертвата три пъти в границите на 48 часа. Момичето се съгласило, тъй като решило, че животът на нейния прочут е под огромна опасност.

Историята обаче не свършваше с това. Два дни след половите връзки, момичето още веднъж стартира да получава писма, само че в този момент към този момент заплашителни. В тях пишело, че хората, които са скъпи за нея, ще пострадат, в случай че не стартира да влиза в полови връзки със " избавения " прочут до седем пъти дневно. Тя също трябваше да се остави да бъде снимана на телефона му. По-късно пък тя била изнудвана, че в случай че откаже, интимните фотоси ще се появят в мрежата.

В последна сметка момичето стартира да подозира, че тези писма се изпращат от самата " жертва ".

В резултат на това момичето споделя за казуса на своя другар и той я убеждава да се обърне към полицията. Впоследствие мъжът е признал своята виновност. Присъдата му ще бъде оповестена на 25 май.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР