Жител на Москва, който се скарал с доведения си син,

...
Жител на Москва, който се скарал с доведения си син,
Коментари Харесай

Донос: Руснак излъга, че доведеният му син симпатизира на Украйна

Жител на Москва, който се скарал с доведения си наследник, прибягнал до измама, с цел да му навреди - обвинил го в проукрански благосклонности пред полицията. Наклеветяването минало сполучливо и момчето било упрекнато в дискредитация на Въоръжените сили на Руската Федерация.

63-годишният Анатолий живее с жена си и нейния осиновен наследник Иван. Наскоро момчето навършило пълноправие и по закон има право на държавно жилище. Този апартамент станал обект на чести разногласия сред мъжете, само че последния скандал надминал всички останали, написа Baza.

Според Анатолий Иван ненадейно почнал да крещи проукраински лозунги. По думите му излиза, че абсурдът почнал с разпри за парцел, а приключил с възгласи " Слава на Украйна ".

Анатолий извикал полицията, тъй като бил обезпокоен, че " Иван можело да предприеме нещо ". В сигнала си той обвинил момчето в антиправителствени позиции. Когато чиновниците на реда пристигнали, Анатолий се опитал да замаже ситуацията, като споделил, че Иван в реалност не е оскърбявал достойнството на армията, а се лимитирал до думи за " героите, нацията и гибел на враговете ". Но за сформиране на протокол за нарушаване доносът се оказал задоволителен.

И по този начин Иван се оказал упрекнат по член 20.3.3 - " Публични дейности, за дискридитация на потреблението на военните сили на Руската Федерация ". Това нарушаване планува санкция от 50 000 рубли.

Превод: GlasNews.bg

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР