Жител на Мичиган два пъти печели една от разновидностите на

...
Жител на Мичиган два пъти печели една от разновидностите на
Коментари Харесай

Късметлия в САЩ спечели два пъти лотария, печалбата пак е за милиони

Жител на Мичиган два пъти печели една от разновидностите на лотарията в Съединени американски щати, тази с триене на билетчета. И за повторно облагата му е 4 милиона $, само че той ще вземе 2,5 милиона, тъй като желае еднократно заплащане, а не разсрочено - при подобен вид вземаш по-малко, в сравнение с печелиш, което е процедура в целия свят.
Уебсайтът на
лотарията заяви, че 50-годишният Марк Кларк е може би най-успешният гражданин на окръг Монро, Мичиган. Той удари джакпота за повторно за по-малко от три години, написа БГНЕС.
Съобщава се, че и този път, както през декември 2017 година, Кларк купува своя печеливш билет в един от локалните магазини.
" Не мислите, че един път ще спечелите няколко милиона и още повече не мислите, че това може да се случи два пъти. Трудно е да изразя с думи по какъв начин се усещам ", цитира думите на късметлията уеб страницата на
лотарията. Кларк има вяра, че печели повторно с помощта на починалия си татко, който преди към 10 години му дал монета за шанс.
" Изстъргах числата на билета с монета, която татко ми ми подари преди към 10 години. Изгубихме я преди към година заради здравословни проблеми и не мога да не мисля, че тази монета може да е помогнала на шанса ми и да спечелвам ", сподели Кларк.
Той съобщи, че след първата облага напуснал работата си и отишъл на лов на риба дружно с татко си. Сега той възнамерява " да продължи да лови риба и да прекарва време със сина си и фамилията си ".
" В живота си имах доста възходи и падения, само че в този момент всичко е наред ", добави Кларк.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР