Жител на "Кючук"-а прикани пловдивски полицаи от Първо РУП да

...
Жител на "Кючук"-а прикани пловдивски полицаи от Първо РУП да
Коментари Харесай

Пикаещ на улицата пловдивчанин си направи брутална гавра с ченгетата, но...

Жител на "Кючук "-а прикани пловдивски служители на реда от Първо РУП да му изтръскат мъжкото достолепие, откакто уринирал на улицата. Мъжът отнесе санкция от 150 лв. за държанието си по Указа за дребно безчинство, написа Plovdiv24.bg, базирайки се на решение на Районен съд Пловдив.

Тази сряда след среднощ при наблюдаване из региона си, служители на реда от Първо РУП се натъкнали на нарушителя, който уринирал на улицата. Легитимирали се и попитали мъжа дали смята, че е обикновено да прави това на улицата. Мъжът им дал отговор утвърдително, като на собствен ред ги попитал дали имат проблем с това. Полицейските чиновници незабавно го помолили да прекрати непристойните си дейности и да покаже персонален документ. Уриниращият мъж присмехулно им дал отговор: "Ще ми изтръскате ли …, с цел да намеря документи за идентичност? ". Последвали и обиди към двамата служители на реда.

Служителите на реда арестували мъжа, който прекарал нощта в ареста. В районното ръководство му съставили акт за констатиране демонстрация на дребно безчинство, както и санкция от 150 лв.. Наказанието е доказано и от Районния съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР