Жител на Карлово изненада приятно възрастна жена. Той е решил

...
Жител на Карлово изненада приятно възрастна жена. Той е решил
Коментари Харесай

История за едни 50 лева трогна жители на Карлово

Жител на Карлово изненада прелестно стара жена. Той е решил да направи доброта като заплати сметката ѝ в хранителен магазин. За случката описа внучката на пенсионерката, която изрази благодарността и възхищението за благородната постъпка на мъжа.

Ето цялата история на Генка Шишкова:

„ Съграждани, желая да Ви опиша за една преживелица, развила се през днешния ден - 10.04.2024г. към 10:30ч. в магазин „ Итали “ на ул., “Меден дол “ (срещу Сградото) и с нея да изкажа благодарности и възторженостти към ето този човек Genko Nonchev, който съумях да открия в мрежите по-късно през днешния ден, само че уви не можах да се свържа с него. Надявам се да го прочете или в случай че някой го познава дано му го прати! Таа… Тази заран моята баба е отишла да си пазари във въпросния магазин и този господин също е бил на пазар там. Той вижда, че баба си пазари и то много неща и първо й предлага помощ да си претегли зеленчуците, само че тя шеговито му отхвърля. Явно му е направило усещане, че баба е била с цялостни кошници, което е съвсем рядко срещано за пенсионерите на днешно време в страната ни! Човекът е бил по-напред по ред на касата и си е платил нещата и е излязъл. Когато пристигнал редът на баба той се върнал и попитал в какъв размер са пенсиите на възрастните хора в България. Баба му е дала отговор, че са разнообразни. Чувайки отговора, обаче, на въпроса си от хората, чакащи също на опашката и личния състав, попитал какъв брой пари е сметката на баба ми. Сметката ѝ била 46,80лв. Човекът вади 50лв. и ги дава на касиерката с думите: - Това за сметката на бабата! Естествено баба се възпротивява, само че той просто оставя парите и излиза от магазина!!!! Тук въпросът не е до финансите и до опцията на баба ми да си разреши закупеното, а до това, че е решил да зарадва една пенсионерка без да желае нищо в подмяна!

Специални благодарности от цялото ни семейство за жеста, който сте създали и възторженостти към постъпката Ви! Баба беше просто в потрес, когато се прибра и в същото време хем радостна, хем надълбоко трогната! Благодарим!!! “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР