Жител на Херсон разкри какво се случва в украинския град. За

...
Жител на Херсон разкри какво се случва в украинския град. За
Коментари Харесай

Юри от Херсон: В моя град няма нито една военна база, а руснаците дори поставят мини

Жител на Херсон разкри какво се случва в украинския град. 

За два дни в Херсон са избити към 100 души. Близките ми нямат бомбоубежище, седят у дома и са затворили порти и прозорци, само че руснаците употребяват вакуумни бомби, а една къща няма да издържи такова нещо. Това описа в ефира на Нова телевизия украинеца Юри Паричев от Херсон, които живее в България.

Той описа, че кметът на града е обезпечил зелен кулоар и хората са си накупили храни и медикаменти. " В момента родителите ми имат ресурси за две седмици ", изясни украинецът.

Ние имаме националисти, само че нямаме нацисти. В моя град няма нито една военна база, а руснаците даже слагат мини. Има такива към нашата телевизия, заровени са в градинката към улицата, сподели още той, написа Novini.bg.

Нямали сме никакви терзания - нито за потреблението на съветски език, нито за български или за някой различен език. Това за Донбаск е опрощение за войната. Не имам вяра, че Русия ще завоюва войната, само че съветският президент води война непочтено и не изключвам нуклеарна мощ. Не знам какво ще стане в действителност, сподели Паричев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР