Жител на град Иганга в Източна Уганда уби лъв, сготви

...
Жител на град Иганга в Източна Уганда уби лъв, сготви
Коментари Харесай

Африканец уби лъв с голи ръце и го изяде

Жител на град Иганга в Източна Уганда умъртви лъв, сготви го и го изяде, написа Daily Star. Според локални поданици мъжът, чието име не се оповестява, е влезнал в битка с хищника, който проникнал в къщата му и го победил с голи ръце.

На фотоси, оповестени в Twitter, се вижда, че ръцете, гърдите и главата на смелчака са превързани на няколко места, а отдолу под многочислени превръзки има кръв. Не е известно какви пострадвания е получил, само че на фотосите се вижда превръзка на челото и едноко око, както и рани по цялото тяло.

Една потребителка на обществените мрежи остави коментар под туита със фотоси, на една от които се вижда одран лъв. „ Скъпи мой, беше в квартал Мпефу Кагади и ние го изядохме “, написа тя.

Макар да няма друга информация за случилото се, потребителите на обществените мрежи започнаха да спорят дали мъжът е бил прав, когато е умъртвил лъва. Един от тях написа: „ Мисля, че е заслужено, лъвовете ядат хората... Защо хората да не им се отплащат със същото? Освен това съм сигурен, че не индивидът първи е нападнал лъва и е трябвало да го убие, с цел да се отбрани.

„ Всеки, който споделя, че мъжът е сбъркал, просто е двуличен. Ако бяхте на негово място, щяхте да извършите същото ”, предложи различен.

Трети обаче възрази: „ Борбата с един лъв може да наподобява като храброст, само че е необикновено рисковано и убийството на животни не би трябвало да се предизвиква, тъй като хората би трябвало да пазят дивата природа “. „ Много животни са на ръба на изгубване, тъй че всички диви животни би трябвало да бъдат хванати живи, върнати в джунглата или сложени в зоологически градини “, гласи различен коментар. А последният гласеше: „ Всички са шокирани, че са изяли лъва, само че никой не попита какъв е усетът му “.

По-рано беше обявено, че гражданин на град Кариба в зимбабвийската провинция Западен Машоналенд е бил приет в болница, откакто преборил с голи ръце три нападнали го крокодила, единият които той умъртвил. Мъжът съумял да пъхне ръката си в устата на влечугото, вследствие на което то умряло. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР