Жител на град Форфар, окръг Ангъс, с изненада открил своя

...
Жител на град Форфар, окръг Ангъс, с изненада открил своя
Коментари Харесай

Шотландец с изненада откри своя гроб в местното гробище

Жител на град Форфар, окръг Ангъс, с изненада разкрил своя гроб в локалното гробище, като на надгробната плоча било изписано неговото име и това на жена му, заяви в. "Куриър ", представен от Българска телеграфна агенция.

75-годишният Алън Хател едвам в този момент си дал сметка за какво доста от приятелите му престанали да му се обаждат по телефона - те просто го мислели за мъртвец.

Хател твърди, че гробът е бил самостоятелен без негово познание. Той допуска, че за гробното място и мраморната надгробна плоча се е погрижила някогашната му брачна половинка, с която той се развел преди 26 години. Името й Берта също е изсечено в камъка до това на Алън.

Дете възкръсна от клинична гибел (видео)

Госпожата очевидно се е погрижила за отвъдното, като желанието й е било да почива във безконечен сън паралелно до някогашния си.

Но шотландецът възнегодувал, тъй като да бъде заровен дружно с Берта изобщо не влизало в проектите. Той държал да бъде кремиран, откакто приключи земния си път. Понастоящем господин Хател е пенсионер, откакто 37 години е работил като заварчик. От някогашната си жена той и има две възрастни деца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР