Жител на френския град Кан забравил в стар шкаф, който

...
Жител на френския град Кан забравил в стар шкаф, който
Коментари Харесай

Мъж продава шкаф заедно със спестяванията си в него

Жител на френския град Кан не запомнил в остарял долап, който оповестил за обмен, спестяванията си, възлизащи на 180 000 евро. Купувачите, които отказали да върнат сумата, ще бъдат изправени пред съда за кражба, оповестяват френски медии.
Вестник „ Нис Матен “ споделя, че 60-годишният французин, който се готвел да се мести, пуснал публикация за продажба на остарял скрин за 100 евро на уеб страницата Le Bon Coin.
На 24 юни в дома на мъжа пристигнали приятелят на купувачката и преносвач, който да придвижи шкафа. На стълбите, при носенето, едно от чекмеджетата инцидентно паднало и се оказало, че в него има 180 000 евро.
Мъжете неотложно сграбчили парите и избягали, оставяйки шкафа. Жената, която дала отговор на обявата в качеството си на покупател, оповестила, че се отхвърля от договорката. Продавачът си спомнил за оставените пари в чекмеджето, само че било късно. Той неотложно се обърнал към полицията. С помощта на охранителни камери служителите на реда съумели да възстановят събитията и да разпознават мъжете, които отнесли парите. При направения обиск в дома на дамата и нейния другар била открита част от сумата – 138 000 евро, останалото към този момент било изхарчено. Мъжът и дамата ще бъдат изправени пред съда за кражба и укриване на крадено имущество, отбелязва „ Паризиен “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР