Жител на чернооченско село спретна учудващо нагла постъпка, съобщава 24rodopi.com.

...
Жител на чернооченско село спретна учудващо нагла постъпка, съобщава 24rodopi.com.
Коментари Харесай

НЕЧУВАНА НАГЛОСТ! Шофьор блъсна майка с дете на пешеходна, оправда се скандално

Жител на чернооченско село спретна учудващо нагла постъпка, оповестява 24rodopi.com. Мъжът от Патица пристигнал с персоналния си автомобил в Кърджали.

С.М. навлязъл в неразрешена улица в центъра на града. Понеже пред автомобила му се задала кола, той решил да се измъкне на заден. Правейки маневрата мъжът блъснал пресичаща на „ зебра” жена с детето си.

„ Огледах се и видях отдалечаваща се кола на метри от пътеката, макар забранителния знак. Тръгнах да прекосявам и тогава усетих лек удар в бедрото. Олюлях се и не паднах тъй като се подпрях на детето. Веднага потърсих сметка на водача. Той обаче ми отговори доста жестоко и продължи пътя си”, споделя минути след случая пострадалата пред пристигнал на място полицейски патрул.

Водачът е издирен. Мъжът признава, че навлязъл в неразрешен сектор, дал на заден, само че не е блъснал дамата. Водачът бил твърдо уверен, че тя вървяла доста постепенно и не му е освободила пътя за придвижване. Това било записано като несъгласие от страна на С.М. в акта. Общо три санкции отнесе водачът за осъществените нарушавания. Той ще би трябвало да заплати общо 185 лв., а шофьорската му брошура ще бъде отнета за 1 месец. Съдът удостовери глобите, само намалявайки размера на единия акт-от 150 на 65 лв., както и интервала за лишаване на книжката.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР