Жител на Бургас се представи за служител на Националната агенция

...
Жител на Бургас се представи за служител на Националната агенция
Коментари Харесай

Бургаски тарикат се представя за инспектор от НАП, пие и не плаща

Жител на Бургас се показа за чиновник на Националната организация за приходите, с цел да може да използва няколко напитки, а след това да не си заплати сметката, предава NOVA.
За куриоза заяви притежател на малко заведение в един от комплексите в центъра на града. Пред екипа на NOVA той описа, че това не било първото посещаване на въпросния шмекер в заведението. След срещата се оказало, че мъжът е бил записан от видеонаблюдението и преди няколко месеца.
„ Каза, че работи към Национална агенция за приходите. Бил преследващ, разузнаващ. В същото време работел и към компанията, която ме доставя с безалкохолно и бира”, описа притежателят на заведението Николай Табаков.
Това усъмнило Николай, който седнал при него на масата, с цел да може да следи мнимия данъчен да не си тръгне без да заплати. Питиетата следвали едно след друго, до момента в който станали пет.
В момента, в който Николай влезнал в кухнята, клиентът си тръгнал. Преглеждайки записите от камерите видели, че мнимият данъчен е остарял техен познайник. „ Има видеоклип по какъв начин този човек открадна сума от портмонето на едната ни сервитьорка. Отваря нейната чантата и взима парите”, уточни още притежателят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР