Жител на Асеновград изрази възмущението си от болница в града.На

...
Жител на Асеновград изрази възмущението си от болница в града.На
Коментари Харесай

Асеновградчанка се възмути и попита: За какво са ни здравните осигуровки?

Жител на Асеновград изрази възмущението си от болница в града.

На Севим Мустафова й се наложи да отиде на обзор в Многопрофилната болница за интензивно лекуване в Асеновград, само че остана разочарована откакто откри, че няма доктор, който да й обърне внимание.

В обществената мрежа Facebook Севим споделя, че дежурният кабинет би трябвало да стартира да приема пациенти от 19:30 часа. В деня обаче, когато тя го посетила на вратата на кабинета имало залепена с пластир записка, която гласи следното: " Тази вечер кабинета ще стартира работа по-късно! " (вижте фотографията в края на статията). Жената търпеливо изчакала до 21:00 часа, само че никой не се появил. Тя решила да попита защитата дали има информация по отношение на това какъв брой по-късно ще стартира приемът на пациенти, той й дал отговор, че не знае.

Мустафова се запътила към Спешното, с цел да я прегледат там, само че не й обърнали внимание. Попитала и дали може да отиде за обзор в детското поделение - " Ама не може, там до 1 година. ", дали отговор чиновници.

Адекватен въпрос задава Севим след цялата тази неприятна история: " Питам се - аз ли не разбирам или по този начин е редно? ".

" Трябва да вървим на частен обзор евентуално. Съгласна съм. В подобен случай защо са ни здравните осигуровки, когато няма доктор, който да ти обърне внимание. ", прибавя тя.

" С откровени пожелания да сте здрави, че сме закъсали доста съществено!!! ", заключва Севим Мустафова.

Други пострадали от медицинските услуги в МБАЛ Асеновград пишат в мненията под обявата, че дежурният кабинет въобще не спазвал работното си време. " Пропуснах 2 контролни прегледа, тъй като в уговорения устно час докторът не е бил на работа, а си е тръгнал по-рано. И когато набият лекар, да знаете, че не е без причина, колкото и по малките екрани да желаят да ги изкарат като света вода ненапита. ", написа Валентин Димитров.

" Севи, предходната година дребният си спука главата на село и се наложи да идем до незабавното! По същия метод нямаше никой, беше към 20 ч., качихме се на хирургия и ни споделиха, че нямали лепило да му залепят... Издивяхме - не спираше да кърви и ни предложиха да си идем най-добре в Пловдив... Така и направихме, доста постоянно се питаме защо плащаме здравни за жалост! ", разяснява Нюрхаят Маджирова.



Снимка: Севим Мустафова / Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР