Жител на американския щат Мейн бе осъден за убийството на

...
Жител на американския щат Мейн бе осъден за убийството на
Коментари Харесай

Мъж застреля жена си и я погреба с бележка: "Ще те обичам вечно!"

Жител на американския щат Мейн бе наказан за убийството на личната си брачна половинка, която той след това погребал в гора, дружно с цветя, любовни писма и парфюм. В гроба имало също по този начин и записка с надпис " Guilty " (Виновен), написа People.



Според проверяващите, 34-годишният Люк Тиман прострелял Валери, защото желал да се среща и с други дами. В момента го грозят 25 години затвор.



В началото Люк, който е деец от войната в Ирак, съобщил в полицията, че за последно видял жена си на 30-ти август предходната година, само че не подал заявление за изгубването й. По-късно нейни родственици се тормозили, че от доста време не им се обаждала. Тогава и почнало и следствие, а тялото й било намерено в гора покрай дома им във Феърфилд. Заедно с нея били заровени брачният й пръстен, ваза с цветя и писма, отдадени на убитата.

Писмото било озаглавено: " На моята единствена наслада. Цветето ми. Завинаги. " В него пишело: " Аз те обичам, Валери. Ще те обичам постоянно. Почивай в мир. В моето сърце е Исус. " В гроба служителите на реда разкрили също по този начин кутия с бомбони, пакет с картофен чипс, маркова шапка и риза. Под тялото разкрили безценен парфюм Gucci Guilty.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР