Жител на американския щат Делауеър откри, че не е биологичен

...
Жител на американския щат Делауеър откри, че не е биологичен
Коментари Харесай

Ребека подари на родителите си необичаен подарък за Коледа и съжали жестоко

Жител на американския щат Делауеър откри, че не е биологичен татко на 24-годишната си щерка след необикновен подарък, който тя му подарила за Коледа, оповестява „ Дейли мирър”.

Ребека – дъщерята на Джоузеф и Дженифър Картелон проявявала голям интерес към историята на рода си. На предходната Коледа тя подарила на родителите си комплект от Ancestry.com, който оказва помощ за търсене на родственици благодарение на ДНК тест.

Всички изпратили пробите си за разбор и след два месеца резултатите били подготвени. А от тях ставало ясно, че Джоузеф не е биологичният татко на Ребека.

Момичето е заченато през 1994 година благодарение на изкуствено оплождане. Предполагало се, че за процедурата би трябвало да употребяват генетичен материал от брачна половинка на Дженифър, само че това несъмнено не се е случило. Кой тъкмо е донорът и татко на младото момиче, не е ясно.



Съпрузите обаче са съумели да стеснят кръга на „ заподозрените” до пет индивида. Един от тях е доктор, който по това време работел в болничното заведение.

Семейството упреква здравното заведение и репродуктивния център в немарливост и нарушение на контракта и счита да получи обезщетения за нанесените вреди.

„ Никога не бих си помислил, че подареният на Коледа комплект за ДНК ще разобличи такава корист с доверието ни. За Ребека това е още по-тежко. Тя изпитва сериозен прочувствен стрес и объркване”, споделя Джоузеф.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР