Жител на американския щат Делауеър откри, че не е биологичен

Жител на американския щат Делауеър откри, че не е биологичен ...

Ребека подари на родителите си необичаен подарък за Коледа и съжали жестоко.

Жител на американския щат Делауеър откри, че не е биологичен баща на 24-годишната си дъщеря след необичаен подарък, който тя му подарила за Коледа, съобщава „Дейли мирър”.

Ребека – дъщерята на Джоузеф и Дженифър Картелон проявявала огромен интерес към историята на рода си. На миналата Коледа тя подарила на родителите си комплект от Ancestry.com, който помага за издирване на роднини с помощта на ДНК тест.

Всички изпратили пробите си за анализ и след два месеца резултатите били готови. А от тях ставало ясно, че Джоузеф не е биологичният баща на Ребека.

Момичето е заченато през 1994 година с помощта на изкуствено оплождане. Предполагало се, че за процедурата трябва да използват генетичен материал от съпруга на Дженифър, но това определено не се е случило. Кой точно е донорът и баща на младото момиче, не е ясно.Съпрузите обаче са успели да стеснят кръга на „заподозрените” до пет човека. Един от тях е лекар, който по това време работел в болницата.

Семейството обвинява здравното заведение и репродуктивния център в  небрежност и нарушаване на договора и смята да получи компенсации за нанесените щети.

„Никога не бих си помислил, че подареният на Коледа комплект за ДНК ще разобличи такава злоупотреба с доверието ни. За Ребека това е още по-тежко. Тя изпитва сериозен емоционален стрес и объркване”, споделя Джоузеф.

Превод: БЛИЦ
 

Източник: blitz.bg