Жител на американския град Тампа, Флорида бе признат за човека

...
Жител на американския град Тампа, Флорида бе признат за човека
Коментари Харесай

Мъж с 121-сантиметрови нокти постави световен рекорд

Жител на американския град Тампа, Флорида бе приет за индивида с най-дълги изкуствени нокти в света. Рекордът бе вписан в Книгата на върховете на Гинес, заяви Tampa Bay Times.

Екстравагантният злобар Одилон Озаре съумял да построи 121 см нокти. Всеки нокът е оцветен в сини и лилави цветове.

Според Озар той е усвоил изкуството за удължение на нокти под управлението на умел ментор, чието име е Шаниква. Работила е в локален салон за нокти, който от този момент е затворен. За да измайстори своите нокти, злобарят отделил повече от 200 часа.

„ След като бях приет в болница със сериозна травма, наречена отлепване на ноктите, лекарите ми споделиха, че нокътят в никакъв случай повече няма да пораства на този пръст ", споделя Озар.

Той твърди, че нокътът е възобновен благодарение на холистична и различна медицина, рейки, акупунктура, кристали, неоспоринов маз и лепилна мазилка.

Това е вторият връх, който сложи Озар. През 2018 година шапка с височина 4,8 метра, направена от него, попадна в Книгата на върховете на Гинес. Постижение бе прието, откакто Озар се разноски с нея повече от 10 метра. Тогава злобарят към момента нямаше подправени нокти.

В момента Озар работи върху направата на най-високите токчета в света и сбирка от фешън подправени вежди.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР