Жилищните зони в Okol Lake Park са разположени по периферията

...
Жилищните зони в Okol Lake Park са разположени по периферията
Коментари Харесай

Комплекс Okol Lake Park

Жилищните зони в Okol Lake Park са ситуирани по периферията на голф игрището, което е разположено в центъра на плана.

[Okol Lake Park] Okol Lake Park е нов огромен комплекс от вида Golf & Residential Community и ще включва интернационално голф игрище, петзвезден хотел, паркови и жилищни зони със фамилни и ваканционни парцели. Проектът е ситуиран в региона на язовир " Искър " върху масив с обща повърхност към 3000 дка в землището на Горни Окол, община Самоков. Обградено във всички направления от шир и зеленина, единствено на 30 км от София, мястото се отличава със зрелищни панорами към язовира и близките планини.

[Okol Lake Park]
Okol Lake Park е въодушевен от концепцията за детство на независимост, от хубостта на българската природа и устрема към здравословен метод на живот. Основният план на плана е основаването на място, което предлага всички улеснения и благоприятни условия за съвременен живот, работа и отдих, в по-голяма непосредственост до природата. Освен жилищните зони в комплекса ще бъдат построени учебно заведение, магазини, занимания и пространства за релакс. Проектът ще даде опция за нов метод на живот, който носи уюта на дома и страстта по време на почивка.

Жилищните зони в Okol Lake Park са ситуирани по периферията на голф игрището, което е разположено в центъра на плана. Игрището ще е притегателна точка за жителите и гостите на комплекса, като се планува да действа целогодишно и да е налично освен за голфъри, само че и за външни гости. Също по този начин ще бъде проведено като зелено пространство със обществена и паркова функционалност. В сърцевината на комплекса ще е ситуиран и петзвезден хотел, който ще предлага разширена SPA стратегия, спомагателни улеснения, пространства за релакс и бизнес срещи.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Всички жилища в Okol Lake Park ще бъдат потопени в зеленина и ще са насочени към красивите панорами към голф игрището, язовир " Искър ", Рила и близките планини. Планирани са както фамилни, по този начин и ваканционни жилища. Тяхното строителство ще стартира още в първа фаза от развиването на плана, която започва през март 2020 година

[Okol Lake Park]
Семейните жилища са планувани в няколко разновидности, тъй че да предложат функционални решения за хора с разнообразни желания и благоприятни условия. Предвидени са редови и независими къщи с друга повърхност и разпределения, съобразени с условията на модерното семейство. За хората с по-специфични желания е планувана и опцията за пазаруване на имот с опция за планиране на къща по самостоятелно задание.

Основен вложител в плана е българската компания " Маркан холдинг " АД. Към момента сдружението е изпълнило няколко лични капиталови плана в България на обща стойност към 130 млн. лв.. Ключово звено в структурите на холдинга е строителната компания " Маркан " ЕООД, която е учредена през 1993 година и е позната като една от водещите компании в строителния отрасъл в България.

Проектът Okol Lake Park се развива от 10 години, като все още вложените средства са в размер на 6 млн. лв.. С този план вложителят насочва вниманието към разбирането за персонално време, качеството на живот, близостта до природата и чувството за дом като на почивка. Проектът се осъществя с дейното присъединяване на няколко интернационалните партньорски компании. Френският хотелски оператор AccorHotels е определен да ръководи новия 5-звезден хотел, който ще действа под първокласния бранд Pullman. Партньори на холдинга в проектирането и ръководството на голф игрището са профилираните интернационалните компании International Management Group и European Golf Design. Цялостният мастърплан на комплекса е създаден от водещата френска компания за урбанистично обмисляне Egis Group взаимно с Аtelier Villes & Paysages.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР