Жилището на Венета Райкова е като прокълнато. Водещата сама стигнала

...
Жилището на Венета Райкова е като прокълнато. Водещата сама стигнала
Коментари Харесай

Апартаментът На Венета Райкова Бил Прокълнат

Жилището на Венета Райкова е като прокълнато. Водещата сама стигнала до този извод след серия проблеми, които й се стоварили на главата.

Въпреки че домът на водещата е като от корица на списание, самата Венета надалеч не е прекарала доста щастливи моменти там. Преди да се снабди с него, тя изгоряла с 50 000 лв., които дала за жилище на зелено, само че компанията я измамила и по този начин и не се сдобила с парцел.

Малко по-късно Райкова извади шанс и от тв играта „ Сделка или не ” завоюва 75 000 лева С тях и с дребна част от злощастните си спестявания, които едвам съумяла да избави, си купила актуалното първокласно жилище.

Съпругът й Тишо не показал никакви искания към парцела, а Венета останала да живее в него и след развода със сина си Патрик. Спокойствието в новия дом на водещата обаче бързо отшумяло, тъй като наскоро, изпадайки в рецесия, Райкова реши да го продаде, само че не съумя да откри покупател.

В продължение на месеци никой не се навил да го купи, а суеверната водеща тръгвала по врачки, уверена, че къщата й е ударена от поличба. Най-големият удар обаче пристигнал, откакто новинарят от Би Ти Ви Юксел Кадриев я осъди и над жилището й бе наложена забрана за към година, написа „България днес“.

Преди няколко месеца тя най-сетне разгласи, че се е разплатила с новинаря и към този момент не дължи пари на никого.

Райкова се отказала и да напуща дома си, както и да го продава още веднъж. Тя не счита и да го преобзавежда, защото преди време пръснала куп пари за първокласни мебели и скъпо обзавеждане. И не счита да влиза в сходни разноски още веднъж.

Всъщност, по-големия разкош са общите елементи на комплекса. Той разполага с плувен басейн, защита, джакузи, ресторант, парк, вътрешна сауна, йога център и даже медицински комплекс.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР