Жилищен парк Royal Garden приветства всички, които желаят да закупят

...
Жилищен парк Royal Garden приветства всички, които желаят да закупят
Коментари Харесай

Специално за пловдивчани: Жилищен парк "Royal Garden" с ексклузивни предложения в ден на отворените врати

Жилищен парк Royal Garden приветства всички, които желаят да закупят необятен и комфортен дом в комплекс, изпълнен с материали от най-високо качество. Денят на отворени порти се провежда от компанията вложител Галакси Инвестмънт Груп и ще се организира тази събота, 8 юни 2019г. от 11:00 до 16:00 часа, в комерсиалния офис, който се намира в непосредствена непосредственост до “Royal Garden” сред ул. Владивосток и ул. Митрополит Максим в град Пловдив.

Всички гости ще могат да създадат оглед на свободните за продажба жилища и да усетят комфорта, който комплексът предлага. Royal Garden се отличава с оптимално осветени жилища със светла височина 2,85 метра, прави пространства, улесняващи интериорните решения при обзавеждането. Естетика и качество са заложени във всеки детайл от строителството – фасадната топлоизолационна система e от водача в сектора Baumit, а последните два етажа ще бъдат изпълнени с вентилируема фасада с HPL. Избрана е шесткамерна дограма от висок клас – Rehau Synego. Предвидено е отопление от Топлоелектрическа централа. Сред удобствата за бъдещите притежатели са под земята и наземен паркинг, гаражи, професионално ръководство на собствеността, видеодомофонна система и следен достъп.

"Royal Garden " се намира в квартал “Отдих и просвета “, който разполага с новоизградена инфраструктура, паркови зони и комфортни транспортни връзки. Жилищният парк е измежду желаните комплекси в града поради комбинацията от сигурност и градска среда, съчетана с обширни зелени площи и добра локация.

Усещането за живот измежду природата се основава и от плануваните места за отдих в жилищния парк. Специално подбраните широколистни и иглолистни типове в градината на комплекса ще обезпечат прохлада през цялата година, а проектираните солитери от Японски вишни ще придадат характерност на парковата среда. Очаква се Royal Garden да бъде напълно приключен през есента на 2019-та година.
Допълнителен плюс за бъдещите притежатели са местата за отдих, зелените площи и прелестната детска площадка. Предлага се и професионално ръководство на собствеността.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР