Жилищен компекс на площ 90 декара ще се появи зад

...
Жилищен компекс на площ 90 декара ще се появи зад
Коментари Харесай

Мащабен жилищен комплекс изниква зад Sofia Ring Mall

Жилищен компекс на повърхност 90 декара ще се появи зад Sofia Ring Mall на столичния околовръстен път. Проектът е дело на българската компания " Планекс инвест ", която стои и зад " Сънденс резиденс " край бул. " България ".

Компанията е проектирала 13 многофамилни здания на три етажа, като ще има общо 256 жилища с една, две и три спални, както и 38 еднофамилни къщи.

Сградите в " Морени клуб резиденс " ще се разгръщат на застроена повърхност от 13 500 кв м, а общата разгъната повърхност ще бъде 40 000 кв. м. От сдружението показват, че постройките ще бъдат ниски и с огромни отстояния между тях. Озеленените площи ще бъдат 63 000 кв. м, като те ще включват и езеро, парк, детски зони, фитнеси навън и 2,5 км " алея на здравето ".
 Снимка 452919
Източник:

Компанията-инвеститор ще построи и алеи и улици на останалата повърхност. Предвидени са и 348 подземни и 160 открити паркоместа.

Проектът е позициониран в " среден-висок " клас на луксозност - висок клас фасадни дограми, топло и хидроизолации, вентилируеми каменни фасади и облицовки от естествено дърво, стъкло. Аналогично е и ценовото позициониране, показват от " Планекс ".

" Миксът от жилища и къщи е извънредно разнороден, има огромен избор и благоприятни условия съгласно брой спални, повърхност на жилището, друга степен на луксозност на осъществяването, при ангажимента, че технологиите и детайлите при осъществяването са на най-високо равнище ", споделят оттова. И допълват: " Водещо в обществения аспект на концепцията е основаването на общество от хора, с близка покупателна дарба и опция за избор пред всеки предстоящ жител ".
 Снимка 452918
Източник:

Освен това бъдещите притежатели ще могат да се възползват от разширението на метрото до Sofia Ring Mall, както и от Симеоновския въжен превоз.

Инвестицията е в размер на €28 милиона, обявиха от компанията пред Money.bg. Архитектурният план е дело на " Е-арх " с водещ проектант Мартин Христов, а теренът е възложен от Danaos - притежател на Sofia Ring Mall и сътрудник в комплекса.

Техническият план на комплекса е изцяло подготвен. В момента се изготвя документите за издаване на строително позволение. Планира се начало на строителството през втората половина на януари 2020 година, а първият стадий ще бъде с дълготрайност 24-30 месеца.
 Снимка 452922
Източник:
 Голф, спа, хотел и жилища: Луксозен план за €300 милиона ще бъде построен край София
Голф, спа, хотел и жилища: Луксозен план за €300 милиона ще бъде построен край София

Проектът ще се разгръща на 3 000 дка. и ще предложи и учебно заведение, магазини и място за конференции
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР