Жилищен блок във Враца впечатлява с приятна визия и атмосфера,

...
Жилищен блок във Враца впечатлява с приятна визия и атмосфера,
Коментари Харесай

За пример! Баба от Враца редовно изненадва съседите си в жилищен блок /снимки/

Жилищен блок във Враца впечатлява с приятна визия и атмосфера, научи организация BulNews. Освен че е облагороден и поддържан, хората постоянно се изненадват по случай празници и събития. Живеещи в региона ни потърсиха да разкажем за положителния образец, с цел да може повече хора да научат и вероятно да пренесат практиките и в своя жилищен колектив. 
Автор на множеството изненади е стара жена, която живее на първия етаж в блока на бул. „ 2-ри юни “ №33. Специално за Баба Марта, тя ръчно украсила дръвче с мартенички, което да посреща съседите ѝ във входа и да основава празнично въодушевление. 
Освен това, всяка година на 1-ви юни старицата оставя балони, с цел да зарадва малчуганите по случай Деня на детето. 
Не единствено общите празници се почитат в задружния жилищен блок, само че и самостоятелните. Всеки път, когато някой има рожден ден или различен мотив, пред входната врата се оставя масичка с почерпка. По този метод съседите се събират на раздумка и пожелават здраве на празнуващия. 
Живеещите в блока благодарят на инициаторката на хубавите начинания и пожелават на всички да живеят в мир и съгласие, както тях. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР