Жилищата, в които са живели пушачи, са токсични. Това показват

...
Жилищата, в които са живели пушачи, са токсични. Това показват
Коментари Харесай

Жилища, в които са живели пушачи, са токсични

Жилищата, в които са живели пушачи, са токсични. Това демонстрират резултатите от изследване осъществено от педиатри в Бостън. Най-застрашени са подрастващите, предизвестяват експерти. Дефакто се образува трета ръка пушек, който се наслагва по стените, пердетата и килимите.

„ Тези токсчини субстанции се десорбират и натрупват. Това е летлива течност, която мъчно се чисти. Точно това е водещото в проучването на педиатрите от Бостън. Искам да прикани родителите да бъдат милостиви към децата си, тъй като те са най-застрашени. Пушачите споделят, че пушат под абсорбатора. Същото проучване от Бостън потвърждава, че вентилационните системи не пречистват въздуха и токсичните субстанции се задържат. Не би трябвало да се пуши у дома. Изследването демонстрира, че мишки, подложени на трета ръка пушек за един месец, получават промени в черния дроб. От пушеното в затворени пространства най-застрашени са децата ", споделя София Ангелова, представена от Нова Телевизия.

Установено е, че в границите на една година в жилището се наслояват 100 грама смола. Заедно с другите отлагания всички те излъчват токсини. Причината, пространствата, в които се е пушело, да са изключително нездравословни за децата, е че те гълтам два пъти повече прахуляк от възрастните. Така дефакто децата гълтам 20 пъти повече отрови спрямо възрастните, които живеят в жилището.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР