Жилетка, която се появи в асортимента на американския онлайн търговец

...
Жилетка, която се появи в асортимента на американския онлайн търговец
Коментари Харесай

Нова мода: Вулгарни дрехи, разголващи гърдите на жените, вбесиха мрежата СНИМКИ

Жилетка, която се появи в асортимента на американския онлайн търговец на дребно Fashion Nova, възмути купувачите с прекомерната си искреност. Те показаха недоволствата си в мненията под Instagram обявата на марката, в която моделка показва новото предложение.

На рекламната снимка в обществената мрежа момичето театралничи в дрехата с дълги ръкави в цвят бордо, която би трябвало да се затваря начело благодарение на сребърна верижка. Стилистите от Fashion Nova, обаче, не са стегнали верижката и са оставили надълбоко деколте, разкриващо огромна част от гърдите.



Последователите на марката не утвърдиха вулгарната кройка на жилетката и се съмняват, че тя като цяло е подобаваща за носене. "В нея бих се страхувала даже да се раздвижа ", написа една от тях в мненията към фотографията. „ Как човек може да се стопли в това? “, пита втора потребителка в интернет. „ Обезателно ще отида на черква с нея “, написа иронично клиентка. "Може би тя го е обърнала? - допуска пък друга жена.

През юли Fashion Nova към този момент беше изправена пред сходна обстановка. Тогава марката пусна извънредно изрязан бански костюм с черни и оранжеви тигров шарки.



Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР